Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

مکاتبه ارتباطی به نمره زبان نداره. شما مکاتباتتون رو انجام بدین. نهایتش ادمیشن آفیس بهتون میگه برید دولینگو بدید.
2020-11-25 09:04:30

Similar Question:
#
#آزمون
#آیلتس
#ایمیل
#آزمون

خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت

من داشتم ما الان تو پوول ساسکاچوان هستیم، اما آیلتس من آبان ماه منقضی میشه، هنوز هم آماده نیستم مجدد آزمون بدم، بخاطر شرایط کرونا خیلی وقت ها هم کلا آزمون تو ایران برگزار نمیشه حالا اگه آیلتس من منقضی شد و من مجدد نتونستم آزمون بدم و تو پووول انتخاب بشم چه اتفاقی می افته؟؟؟ کلا آزمون آیلتس باید ممتد باشه یا یک فاصله ای باشه ایرادی نمی گیرن؟
2021-08-31 23:54:00 #Saskatoon [آزمون آیلتس] مهاجرت
#ایمیل

سلام می شود یک راهنمایی کنید می خواستم میل بزنم بعد از گرفتن پذیرش درخواست تخفیف شهریه کنم داخل ایمیل چی بنویسم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

این ایمیل رو دانشگاه فرستاده ، ترجمه دپیلم رو میخواد ،در حالی که من پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک بوده الان چیکار کنم بنظرتون پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم بفرستم ؟ Your application indicates that you completed a Diploma in Physics and Mathematics Kindly comfirm whether this was at the post-secondary level If this was completed after high/secondary school, please send us a copy of the transcript and degree certificate Regards, Marjorie Murray The Admissions Team Levene Graduate School of Business
2021-08-30 14:45:00 #Canada [پیش دانشگاهی] مهاجرت

من تو پروفایل اکسپرس انتری نامه نوتیفیکیشن آف اینترست برای آلبرتا برام اومده کسی هست که از پروسه اقدام برای کاندیدا شدن اطلاع داشته باشه باید ایمیل بزنیم یا فرمت خاصی داره که مثلا پروفایلی باید باز کنیم یا همین اکسپرس رو آپدیت کنیم یکم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?
2021-08-31 03:36:00 #Canada [پروفایل اکسپرس انتری] مهاجرت

من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Montreal

سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من در مورد روند اپلای اولیه برای دانشگاه چند تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم ی که قبلا اقدام کردند و آشنایی دارند راهنمایی کنند - برای کارنامه زبان، همین که کارنامه رو اسکن کنیم بفرستیم کافیه یا باید حتما از سنتری که امتحان دادیم بخوایم براشون بفرسته؟ - سمپل رایتینگ در حد چند کلمه باشه؟ و اینکه اگر خلاصه پایان نامه مون یا مثلا یه قسمت (مثلا مقدمه) از مقاله ای که چاپ نشده هنوز رو بفرستیم براشون اوکیه؟ - مدارک دانشگاه هم خودشون باشه هم ترجمه (در یک فایل) یا فقط ترجمه؟ - در مورد کورس هایی که قبلا پا
2021-09-30 13:45:00 #Montreal

، من ترمم رو ديفر كردم به زمستون، لازم نيست CAQ جديد برام صادر بشه؟ داخل نامه نوشته شده كه اگه ترم عقب بيفته و بيفته زمستون اشكالي نداره ولي اگه بخواد عقب تر بيفته بايد جديد صادر بشه، يعني اينطوري متوجه شدم؛ باز گفتم اينجا بپرسم
2021-09-08 08:35:00 #Montreal

ازتون در مورد برنامه oid, آیا این برنامه زیر مجموعه فدرال هست و پرونده میره جزو پرونده های فدرال ؟ چون دوست من از اونتاریو دعوتنامه گرفته و مدارک فرستاده و پرونده ش افتاده تو پروسه بررسی پرونده فدرال و خب همینطور که در جریان هستید پرونده های خارج از خاک کانادا خیلی وقته که پیشرفتی نداشته ، سوال من این هست که آیا این برنامه ی ساسکا هم مثل اونتاریو نهایتا میره فدرال و اکسپرس اینتری یا امیدی هست که ازین طریق سریعتر ویزا بشیم ؟ ممنون
2021-09-28 03:24:00 #Montreal